СИГУРНОСТ

HOLOKOTE:
Патентована технология на MAGiCARD - Holokote представлява защитен механизъм тип "воден знак" отпечатан върху защитното покритие на картата в процеса на нормална персонализация, без нужда от допълнителен консуматив. Произведеният отпечатък може лесно да бъде видян под остър ъгъл спрямо източник на свветлина. Всички термосумжимационни принтери разполагат с фабрично зададени от 4 до 10 шаблона, който могат да бъдат избирани чрез интерфейса на принт диалога.
CUSTOM HOLOKOTE (по поръчка):
Използва същите принципи и технология като стандартния HoloKote, но позволява отпечатването на уникално лого по Ваш избор. Поръчва се чрез нас (дилъра).
HOLOKOTE FLEX
За разлика от стандартния HoloKote, FLEX отпечатва пълноразмерна графика върху картата, вместо мозайка от малки символи. Предлага се и в CUSTOM вариант, за клиентско лого.
HOLOPATCH:
Напълни уникален за MAGiCARD, HoloPatch холограмата се получава чрез отпечатване на HoloKote върху специално покритие от златисто супердифузно фолио. Чрез HoloPatch водния знак се превръща в холограмка (като тези по дебитните карти). Изисква закупуването на карти с HoloPatch покритие.
ХОЛОГРАМЕН UV ЛАМИНАТ:
Стандартните и поръчкови UV холограмни покрития се предлагат само за терморетрансферните принтери. Te изискват ламинатор и/или ретрансферна лента по поръчка, с изображенията предварително отпечатани.
КОДИРАНЕ:
MAGiCARD принтерите предлагат широк набор от енкодери за мопдиране на картите:
  • Енкодер за магнитна лента може да бъде добавен към устройството
  • Енкодер за контактен смарт чип по стандарт ISO 7816 може да бъде също добавен.
  • Безконтактен енкодер за различни типове карти като MiFARE, HID i-Class, DESFire и други.

НОВИНИ