Отпечатване на карти за контрол на достъп с по-голяма дължина

23 юли 2024 г.
Революционен печат на карти с PriceCardPro FLEX+


Освен че е световен лидер в решенията за хигиенично етикетиране на хранителни продукти,
Magicard PCP Flex+ е достатъчно гъвкав, за да създава цветни карти с по-голяма дължина, 140 мм.

 
Независимо дали става въпрос за "VIP достъп до всички зони" на музикален фестивал или за визуален идентификатор на спортист на спортно събитие, тези ексклузивни ярки карти могат да направят събитието ви наистина запомнящо се.
 

ЗАБЕЛЕЖКА - Тъй като можете да печатате цветно само до 109 мм от дължината на 140-милиметровата карта, за създаването на тази примерна карта е необходим процес от две стъпки, като се използват две ленти.


С цел да предефинира индустрията за печат на карти, PriceCardPro представи своята последна иновация - принтера за карти FLEX+. Проектиран да отговори на разнообразните нужди на бизнеса, образователните институции и организаторите на събития, FLEX+ обещава повишена ефективност, превъзходно качество на печат и лесна работа.

Характеристики на PriceCardPro FLEX+
Най-доброто решение за печат на етикети в по-голям мащаб.
Превъзходно качество

PriceCardPro FLEX+ разполага с широк цветови спектър, който прави всеки печат жив и богат на цветове - идеален за снимки и по-точно изобразяване на фирмени лога и други изображения.
Лесна настройка

PriceCardPro FLEX+ се интегрира със съществуващата мрежова инфраструктура, което намалява времето за настройка и означава, че са необходими малко технически познания.
Намалена намеса

PriceCardPro FLEX+ може да се похвали с високо ниво на издръжливост, така че рискът от повреда и изискванията за човешка намеса са значително намалени.
Отпечатване на разширени карти


Ясно показване на информацията за съставките и алергените
Безопасни за храните

Акредитирани са като безопасни за използване около пресни продукти и могат да се почистват с кърпа
Голям обем

Отпечатвайте партиди до 100 карти


Архив новини
НОВИНИ